AccessTr.neT

Tam Görünüm: Buton İsmi Değiştirme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Formdaki butonlarının isimlerini değiştir butonu koyup tıklayarak nasıl değiştirebiliriz. tabi her buton için ayrı değiştir butonu olcak. ör: resimde okul öncesi butonun yanında değiştir butonu var. değiştir butonuna tıklayınca inputbox penceresi acılcak girdiğimiz degeri okul öncesi butonun isminin yerine yazcak

Ziyaretçiler konulardaki resimleri göremez. Lütfen Sitemize Üye olunuz.Üye olmak için tıklayın.

Bunu komutla yapmak basit olmasına karşılık kullanışlı değildir. Eğer bu tip isim değişikliğini daha dinamik yapmak istiyorsanız tbl_ButonIsımleri şeklinde bi rtablo yapın. İsminin değişmesini istediğiniz her buton için bir alan açın. Formdaki butonlar isimlerini bu tablodan bakarak alsın. Yönetici vs. her kim sorumlu ise tbl_ButonIsimleri tablosundan o butonun değerini değiştirsinler. Bir başlayın siz buraya ekleyin biz size yardımcı olmaya devam edelim.
kullanan kişinin tasarim sayfasina girmesini istemiyorum.. tablo açip değiştirmek yerine. program çalişirken dediğim gibi yapsak olmazmı.
Bunu hangi kurala göre yapacaksınız?
Neden değiştirmesi gerekecek?
Kullanıcı tasarıma girmeyecek zaten. O tablo için bir form yapacaksınız. Sadece butonun ismini değiştirecek. Tablodan değiştirmeyecek, formdan değiştirdiğini tabloya kaydedecek, buton ismini tablodan okuyacak.
sevgili gökhan değiştir butonuna bunu yaz. belki işine yarar Ziyaretçiler konulardaki resimleri göremez. Lütfen Sitemize Üye olunuz.Üye olmak için tıklayın.



butonismi.caption=inputbox(butonismi.caption & " isimli butonun yeni ismi ne olsun ? ","Gökhan Turna Soruyor")
hocam çok teşekkür ederim işime yarıyor ama inputboxda da yapabilirmiyiz
öyle yaptık ya gökhan
Hocam programı kapatıp açın bakalım butonun ismi ne oluyor Ziyaretçiler konulardaki resimleri göremez. Lütfen Sitemize Üye olunuz.Üye olmak için tıklayın.

heee.... hakketten alpeki. bende diyorum bu adam tablo falan ne diyor Ziyaretçiler konulardaki resimleri göremez. Lütfen Sitemize Üye olunuz.Üye olmak için tıklayın.

yeni bir şey daha öğrendik dostum sayende
alpeki99 iyiki söledin Ziyaretçiler konulardaki resimleri göremez. Lütfen Sitemize Üye olunuz.Üye olmak için tıklayın.

nası halletcez peki bu durumu Ziyaretçiler konulardaki resimleri göremez. Lütfen Sitemize Üye olunuz.Üye olmak için tıklayın.

Sayfalar: 1 2
Referans Adresler
  • AccessTr.neT: http://www.accesstr.net/index.php
  • :