AccessTr.neT

Tam Versiyon: Kademeli Açılan Kutudaki Yere Kayıt Ekleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum. Benim sorunum kademeli açılan kutuda ulaştığım koda veri ekleyememek. İki haftadır uğraşıyorum fakat olmuyor. İstediğim kısaca şu şekilde:

- Kademeli açılan kutudan koda ulaştığım vakit SUBE Alt Formuna kayıt eklemek. (SUBE Alt Formunda KOD un görünmesine gerek yok)
- İkinci olarakta eğer mümkünse kademeli açılan kutudaki ILCE yi seçtiğim vakit arama sütunu gibi KOD la ILCE birlikte görünsün.
Sanırım bunları yapabilmek için Sql veya Vba bilgisine ihtiyaç vardır. Şimdiden teşekkür ederim.
Temel olarak çalışmanız şöyle birşey olmalı. Örneği incelerseniz eksiğinizi göreceksiniz. Ancak bu arada bazı problemler var, onları da siz çözmelisiniz. Mesela bir ilçeye tıkladığınızda sağ taraftan Şube veya Adres bölümünde yeni kayıt açılıyor. Eğer oraya bir Şube adı veya adres yazmazsanız tabloya boş bir kayıt açılır. Bunu bir bilmece kabul edin ve siz kendiniz çözün. Böylece bilmediğiniz birşeyi daha öğrenmiş olacaksınız. Img-grin

Kolay gelsin..
sanırırm bunu istiyorsun
mehmet hocam pardon cevabını görmedim,yolladıktan sonra gördüm Img-grin
Sn Celoyce hocam bana göre süper olmuş bundan iyisi can sağlığı. Eline sağlık. İyi bayramlar.. Saygılar...+rep
Arkadaşlar çok teşekkür ederim ellerinize sağlık çok işime yaradı. Çok basit görünüyordu ama iki haftadır denemediğim kod, okumadığım konu kalmadı ama çözememiştim. Şimdi neyle uğraşacağımı biliyorum. Herkesin ramazan bayramı kutlu olsun.
Img-grin Valla ben arkadaşın mevcut yapısını ve düzenini bozmayayım diye göbeği çatlatmıştım. Celoy eline sağlık. Programı yeniden yapmışsın valla.Img-grin