AccessTr.neT

Tam Versiyon: SİTE KURALLARI MODERATÖR VE DESTEK EKİBİ İÇİN YENİLİKLER
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar,

Accesstr.net yönetimi olarak, sitemizde sizlere yardım etmek amacıyla gönüllü olan arkadaşlarla ilgili bazı değişklikleri sizlere duyurmak istiyorum.

Sitemizde Destek Ekibi- Moderatör ve Yönetim olarak 3 grup ekibimiz mevcuttur. Bunlardan Destek ekibi ve Moderatör grubunda bazı arkadaşlarımız bazı haklı sebeplerle izin istediler ve işleriyle ilgili yoğunlukları nedeniyle siteye zaman ayıramıyorlar. Bir kısmı yurtdışında veya iş nedeniyle gezide olabiliyor.. Bu nedenle aldığımız karar gereği artık sitede uzun süre bulunmayacak olan arkadaşlarımızın "moderatör" veya "destek ekibi üyesi" olan yetkilerini, dönüşlerine kadar "normal üye" statüsüne dönüştürmeyi kararlaştırdık. Tekrar "Ben hizmete hazırım" dedikleri anda tüm yetkileri geriye verilecektir.

Bu kararı tüm üye - özel üye - Destek Ekibi ve Moderatör arkadaşların bilgilerine sunarız.

Bu uyarının yayımlanmasından 1 hafta sonra ÖM ve mail ile uyarı gönderilen mevcut mod ve destek ekibi üyeleri, aksini talep etmezlerse normal üye statüsüne indirilecektir. Bundan sonra da bu kural sorulmadan uygulmaya başlanacaktır.

NOT: Başlık özellikle dikkat çekmek amacıyla (kurallara aykırı olduğu bilinerek) büyük harflerle yazılmıştır.
evı taşıdım bı ay netsız kaldım özel uyelık gıtmış normal uye olmuşum Img-grin olsun Access saolsun
Evi taşımanızla ilgili değil. Tüm özel üyeler normal üye yapıldı. Fakat daha önce özel üye olan arkadaşların isterlerse yine özel üye olabilecekleri, bunu bir mesajla admine bildirmeleri söylendi. Bundan önce verilen özel üyelikler bu şekilde devam edebilir ama bundan sonra da eskiden olduğu gibi siteye katkıda bulunan kişilere özel üyelik verilecek. Bu arada sitenin masrafları için maddi katkıda bulunan dostlara da özel üyelik verileceği duyuruldu.
ünvan sorun değil bilgi paylaşmak için burdayız zaten bol accessli günler