AccessTr.neT

Tam Versiyon: Hayali Veriyi Silme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Değerli arkadaşlar merhaba;
Formdan tabloya aktardığımız veriyi, formda işlem yapana kadar duracak ve formu kapattıktan sonra formdan tabloya eklediğimiz veri otomatik olarak silinecek. Formu tekrar açtığımızda daha önce eklediğimiz veri metin kutusunda tekrar gelmeyecek. Varolan metin kutusu tekrar veri girilmek üzere boş olmuş olacak. Yani bir nevi sanal bilgi olmuş olacak.
Bu konuda yardımcı olabilir misiniz.
Teşekkürler
Formun On Close ( kapandığında ) olayına yazacağınız
bir Sql komutu işinizi görür. Amaç nedir sn Aykay
belki farklı şeyler de önerilebilir

Kolay gelsin
sayın hocam;
form üzerinde tarih girilen bir metin kutusu düşünün bu tarih tabloya aktarılıyor. Formda işlem yapana kadar o tarih orda duracak. Fakat formu kapattığımda formda ve tablodaki tarih silinecek. Ve bir dahaki sefere formu açtığımda daha önce girmiş olduğum tarih karşıma çıkmayacak. Silinmiş olacak.
Tekrar tarihi sıfırdan girmiş olacam. Ve bu böyle sürekli devam edecek.
Aslında bunun bu hale gelmesindeki kaynak bir tarihi otomatik olarak ekleyen buton var. Tıklandığında bölümüne =CalendarFor([ilktar],"ilktar") girdim. Denetim kaynağı göstermeyince otomatik tarih eklemiyor. Bende tablo üzerine geçici olarak kaydetmesi için alan adı ekledim. Ondan dolayı bu hale geldi. Daha pratik çözümü varsa onu uygulayabilirim.
Teşekkürler
Amaç bu kadar karışık olunca örnek gerekecek Img-grin
Yukarıda yazdığım çözüm işinizi görmüyorsa örnek üzerinden
gidelim derim

Kolay gelsin
saygıdeğer hocam olayı çözdüm. metin kutusundaki giriş maskesinin 00.00.0000;0;_ değerini silince düzeldi. Çok sağol hocam
Kolaygelsin
Konuyu zaten yanlış yere açmışsınız. Sorunuzun örnekle birilgisi yok. Sorular bölümğnde olmalıydı. Lütfen daha dikkatli olunuz. Cevaplanmış sorular bölümüne taşıyorum konuyu.
Sayfalar: 1 2