AccessTr.neT

Tam Versiyon: Windows 7 Hk.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Windows 7' ye geçen arkadaşlarımız varmı varsa buldukları yenilikleri paylaşabilirlermi yaklaşık 2 hafta oldu ben win 7e geçeli çok güzel vistaya oranla çok hızlı xp ye oranla çok güzel... çokta yenilik buldum. win7 hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.

p4-2600mhz
2 gb ram
32 mb ekran kartı asus notebookta
çalışmaz sandım. ama xpden bile daha hızlı

görüşleriniz için şimdiden tşk.ler
Windows 7 Beta 7100 kurdum ben de.. Kendi bilgisayarıma değil ama başka bir arkadaşın notebookuna kurdum. Okulda herkesin kullandığı bir ortamda çalışıyor. Herkes çok beğendi. Ama ne kadar kullanılır bilemiyorum. Çünkü sonuçta beta sürüm. 3 gün sonunda wpa logosu her açtığınız programdan önce çıkmaya başlıyor. Full sürümünü bekleyeceğiz sanırım. İnşallah full sürümünün performansı da böyle olur. Yine incik-boncuk doldurup vista katırına benzetmezler.
bende yarın cdsini alıcam kurucam baya merak ettim nasıl bişi ama okulda bir öğretmen kurmustu o şey demişti donanım bulma sorununu halletmişler demişti internetten aramayı yapabiliyormus yani sistem otomatik
Dün itibarı ile artık tamamen windows 7'ye geçmiş bulunuyorum arkadaşlar. Performansı gayet güzel, xp ile aynı sayılabilir hemen hemen. Görsellik ve kolaylıklar sayılamayacak kadar çok. En basiti bir dosyanın ismini değiştirmek için f2'ye bastığınızda ismi yazdığınızda noktaya ve uzantıya dokunmadığını görüyorsunuz. Çok hoş bir olay.

Sadece bazı programlarla ilgili uyum sorunları nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz. Mesela halen nero ve image driver sorunumu çözmüş değilim. İsobuster kurmak zorunda kaldım.

Driver sorunu olacağını sanmıyorum çünkü hem vista driverleri çoğu zaman uyuyor, yoksa da kendi otomatik olarak internetten buluyor. Mesela ben xerox pe220 hepsi bir arada laser yazıcı-tarayıcı-faks kullanıyorum. Sürücüsünü yüklemek istediğimde -xp için hazırlanmış cd- kendi sürücülerini netten bulup yükledi ve sorunsuz çalıştırdı.
hocam zaten dosya ismini xpdede uzantısını değiştirmiyorki Img-grin dosya özelliklerini değişmediğin sürece
Sayın goodfalles
Demek istediğimi ancak görünce anlayacaksınız. Siz klasör görünümlerinden " bilinen dosya uzantılarını gizle" işaretini kaldırın da öyle konuşalım isterseniz. Windows 7'de nokta ve uzantı görünürken f2 ye basıp yazsanız da sadece dosya adı değişiyor. Nokta ve uzantı değişmiyor. Tabii siz istemezseniz. Anlatmak istediğim buydu. Uzantı gizliyken herhalde değişmezImg-grin))
Sayfalar: 1 2