AccessTr.neT

Tam Görünüm: Raporda Veri Yoksa Açılmasın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu örnek ile açmak istediğiniz rapor boş ise uyarı mesajı gösterip raporu açtırmıyor.

Ziyaretçiler konulardaki resimleri göremez. Lütfen Sitemize Üye olunuz.Üye olmak için tıklayın.

rar şifresi : accesstr.net
Eline sağlık hocam...
Teşekkürler.
Ozan kardeş, sağol güzel örnek ama!
kodları göremedim mdb olmasına rağmen ' mdb olsa bile kodları gizlemenin bir yolu varsa bu da iyi bir bilgi olur benim için yok prg. da sorun varsa Ziyaretçiler konulardaki resimleri göremez. Lütfen Sitemize Üye olunuz.Üye olmak için tıklayın.

bilmek isterim teşekkürler ..kolay gelsin
taşın altını kaldır. rapora bak ayhan Ziyaretçiler konulardaki resimleri göremez. Lütfen Sitemize Üye olunuz.Üye olmak için tıklayın.

raporun Veri Yokken olayında kod var;

Private Sub Report_NoData(Cancel As Integer)
MsgBox "Raporda Gösterilecek Veri Bulunmadığından Rapor Açılmamaktadır."
Cancel = True
End Sub
arkadaşlar bende aynı kodu kullanıyorum ama sayın ozan beyin uygulamasının altını kaldırdım Alt+F11 ile yani kodu göremedim sanki mde gibi hata verdi onu sordum sadece bende mi açılmıyor diye neyse belkide 2003 'te hazırlanmış olduğundan açılmıyordur ne dersiniz bende 2002 access kurulu da!

teşekkürler sayın cüneyt, sayın syrup

kolay gelsin... Ziyaretçiler konulardaki resimleri göremez. Lütfen Sitemize Üye olunuz.Üye olmak için tıklayın.

yok ayhan, kod filan gizlemedim,
uygulama = cüneytin yazdığı kod + sorgudaki ölçüt.
Referans Adresler