Accessde tarih aralığına göre rapor oluşturulduğu gibi rapordaki düzenle yada isteleien farklı düzenlerle tarih ve kriter belirterek bilgiler excele nasıl aktarılabilir.Access dış veri işlemlerinde aktardığım zaman toblodaki verilerin tamamını aktarıyor.Raporda ise excele aktar seçeneği yok.
raporda kullandığın queryi formda bir commandbutona uygulattır ve excele o şekilde aktarmayı dene.
örnek gönderdim bitane. butona bastığında exel i seç. işlem bitti.
Dediğin gibiyapıyorum ama listede ms excel çıkmıyor çıkmasını nasıl sağlayabilirim.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın.
sn sonerdursun, ATROML'in eklediği örnekte hiç bir sorun görünmüyor.
Ziyaretçiler konulardaki resimleri göremez. Lütfen Sitemize Üye olunuz.Üye olmak için tıklayın.
ofis versiyonunuzdan kaynaklanıyor olabilir mi?
(06-11-2008 9:51)sonerdursun Yazılan: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın.ofis 2007 kullanıyorum
Ekteki dosya işinizi çözecektir
bu arada kod sorguda nekadar varsa onu atıyor. yanı sız sorgunuza seçenek sunarsanız o seçeneğe göre atacak. secenek olmazsa tabloda ne varsa hepsini atacaktır.
Bu şekilde yapınca sütun başlıkları çıkıyor başka sonuç yok.
Biraz araştırma yapınca
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın. sayfaya ulaştım ingilizcem zayıf ama anladım kadarıyla raporu excele gönderme olayı kaldırılmış.Normalde rapor üzerinde sağtuş ver seçeneğinde
word rtf dosyası
Veritabanına eriş
Metin dosyası
Xml dosyas
Snapshot Viewer
HTML Belgesi
seçenekleri var excel yok.Peki buraya excel seçeneğini ekleyemezmiyiz.Ben office 2007 kullanıyorum önceki sürümlerde böyle gönderim yaplabiliyordu
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın.