AccessTr.neT

Tam Versiyon: Excel Aynı Olanları Kopyalama Yardım!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
merhabalar,

arkadaşlar sizlere bir sorum olacak? eğer mümkünse sizlerin yardımıyla bu işinde üstesinden gelmiş olacağım. ekte göndermiş olduğum tabloyu incelerseniz amacım aynı TC kimlik nolu aynı Vergi numarasına sahip kişileri bulmak. şimdi sizlerden isteğim ve desteğiniz çok fazla kişi sayısı olduğu için tahminen 35.000 bin civarı, şimdi nasıl bulabiliriz ve bu bulduklarımızı komple satırları ile bir başka sayfaya nasıl taşıyabiliriz? sizlerden yardımlarınızı beklıyorum iyi çalışmalar diliyorum.

saygılarımla.
Soru sanıyorum gözden kaçmış. Excelci destek ekibini göreve çağırıyorum. Soruyu çözelim de arşivde yerini alsın. Olmazsa da silelim en azından... Soru sahibi de bu sorudan sonra hiç dönmemiş ama, arşiv açısından cevaplanırsa iyi olur.
Soru pek net değil, ekte de olayı aydınlatacak örnek yok.
Muhtemelen burada istenen konu listedeki TC Kşmlik ve Vergi No'larını benzersiz olarak diğer sayfayada listelemek. Bunun için Veri => Filtre Uygula => Gelişmiş Filtre işlevini kullanabilirsiniz.
Anladığım kadarıyla istediğiniz bu şekilde bişey. silmeden her satırı bilgileri ile bilikte 2. sayfaya kopyalıyor. Gerekirse orada filitreleyerek ayrıntılarına bakabilirsiniz.
Arkadaşlar teşekkür ederim. Soru 1. ayda sorulmuş. Ancak google aramalarında sitemizin yüksek değer alması için bu ve benzeri cevaplanmamış soruları cevaplayalım istedim. Elinize sağlık.
Konu Excel Cevaplanmış Sorular bölümüne taşınmıştır.