AccessTr.neT

Tam Versiyon: Listede yokken sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhabalar. Fpersonel formundaki firmanın listede yokken olayı gerçekleştiğinde bir form açılıyor, fakat ne hikmetse firma açılan kutusu yeni formun üzerinde beliriyor. Bunu önlemenin ve firma kutusunu hata almada boşaltmanın bir yolu varmıdır. Yardımcı olurmusunuz.

per.rar
tam ne yapmak istediğinizi biraz daha açın lütfen , anlaşılmıyor
FFirma formunun açılmasını istemiyorsanız.
Private Sub Form_Error(DataErr As Integer, Response As Integer)
altındaki kodları kontrol ediniz. burada formda hala oluştuğunda meaj ver, FFirma formunu aç ve FFirma formuna odaklan kodları var ondan dolayı formda hangi hatayı verirse versin o formu açacaktır. Düzeltireseniz kendinize göre problem ortadan kalkacaktır.
Form açılmasın demiyorum. Form açılsın fakat, fpersonel formundaki firma açılan kutusu yeni açılan formun üzerinde beliriyor. İstediğim sadece o listenin yok olması ve mümkünse firma açılan kutusu temizlensin.ilginize tşkrler.
Şu an itibari ile tablolarınız ve formları sıfırdan incelemiş bulunuyorum. tablolarınızda çok karışıklık var. ilişkilendirmeler yapılmış. ben hiç bir zaman tablolarda ilişkilendirme yapılması taraftarı değilim. (Bağlayıcı değil kendi düşüncemdir.) ve ondan dolayı problemler yaşıyorsunuz. birde bu göndermiş olduğunuz örnek tamami ile size mi ait? yoksa bir örneği mi değiştirip yapmaya çalışıyorsunuz? Eğer örneği değiştirip yapmaya çalışıyor iseniz benim tavsiyem. elinizde yapmak istediğiniz örnek olsun ve bir tane veri sayfası açıp sıfırdan bakarak bire bir aktarım yapın ki nerelerde hata olabileceğine ilerleyen zamanlarda daha rahat müdahale edebilesiniz. ilk önce tabloları düzgün bir şekilde düzenlemelisiniz. formların içleride tablo ilişkilendirmeleri gibi karışık. isterseniz tablolarınızı yeniden biçimlendirin. bir düzene koyun daha geniş bir şekilde yardımcı olmaya çalışalım. birde isterseniz bu yoruma bir göz atın.
Alıntı: ilişkilendirmeler yapılmış. ben hiç bir zaman tablolarda ilişkilendirme yapılması taraftarı değilim. (Bağlayıcı değil kendi düşüncemdir.) ve ondan dolayı problemler yaşıyorsunuz.[quote]
Özgür Bey size hak veriyorum ,daha önce ilişki yüzünden benimde başım ağrımıştı.
Sayfalar: 1 2 3