AccessTr.neT

Tam Versiyon: Otel Rezervasyon veritabanı lazım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
internet üzerinden online otel rezarvasyon sistemi yapıcam da suan Access te veritabanını oluşturmam gerekiyor mysql olarak daha sonra dönüştürürüm ancak öncelikle su ilişkilendirme konusunda biraz kafam karsttı o bakımdan yardım ederseniz sevinirim örnek Access te yapılms ilgili konular varsa öneririseniz sewinirim Icon_rolleyes
Eğer web ortamına taşıyacaksanız ilişki kurmanıza gerek yok zaten. Yapılan tüm işlemler Sql vasıtası ile yapılacağından dolayı ilişkilere ihtiyacınız olmayacak.
müşteriler internette form dolduracak sizinde mailinize gelecek böyle bişey mi istiyorsunuz?
suann bana accesste yapılmıs musterilerin girişlerini geliş taihi çıkış tarihini ücretlendirmeyi odalarıı olan tablolar arası ilişkilendirme lazım hatta ben tabloları veiriyim yapmıstım ama ilişkilendirmede karısıklık oldu acaba accesste bu ilişkiyi yaparmısnzzz _?
Otel Veritabanı İliski Seması
Müsteri (MAdı, MSoyadı, MCinsiyet, MAdresi, GelisTarihi, GidisTarihi)
MüsteriYakını (Madı, MSoyadı, BeraberAdı, BeraberSoyadı, YakınlıkDerecesi)
Oda (OdaNo, OdaFiyatı, YatakSayısı)
Kaldıgı (MAdı, MSoyadı, OdaNo)
MüsteriHesabı (MAdı, MSoyadı, HAdı, SAdı, Tüketilen)
Hizmet (HAdı, Hücreti)
Servis (SAdı, SÜcreti)
Lokanta (Tüketilen, TÜcreti)
Firma (FAdı, FAdresi, İndirimOranı)
FirmaHesabı (FAdı, MAdı, MSoyadı, Ücret, İndirim)
Dosyanızı yüklerseniz bizim için daha kolay olacaktır. En azından gördüğüm kadarını söyleyeyim tablolarınızda Otomatik Sayı - Birincil Alanlarınız olmaması büyük eksiklik.
tamam şöyle yapabılirmiyiz ben size dosyayı uygun hale getirerek atıyımm siz bana yardımcı olun eksik biğer atladığım biyer olursa tabloda eklersiniz benn incelerim olurmu acaba _? ben yaptııım Access uygulamasını hmen atmaya çalısıcam
Sayfalar: 1 2 3 4