AccessTr.neT

Tam Versiyon: alt formadik degerlerini toplamının bir üst tablodaki alana aktarmak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Hocam çok ugraştım ama bir türlü yapamadım. yapmak istedigim 2 şey var. 1. kalemler formundaki metin 17 içindeki degeri S1 tablomdaki toplam yaklaşık maliyet sütünuna kaydetmek.2. tekliflerdeki kazanan firma ismini kalemlerdeki kazanan firma , kazanan teklif degerinİ aktarmak.(not onay kutusu koydum olmadı evet hayır şeçtim onay kutusuna tik attıgım geçebilirmi) teşşekkür cevap verilmiş daha öncede bi türlü olmadı rahatsızlık verdigim için özür dilerim.
Ek Dosyalar
 deneme sürümü.rar(39.38 KB)
(27/02/2012, 22:50)TAUS yazdı: [ -> ]Hocam çok ugraştım ama bir türlü yapamadım. yapmak istedigim 2 şey var.
1. kalemler formundaki metin 17 içindeki degeri
S1 tablomdaki toplam yaklaşık maliyet sütünuna kaydetmek.

2. tekliflerdeki kazanan firma ismini
kalemlerdeki kazanan firma , kazanan teklif degerinİ aktarmak.

Buraya kadar soruyu parçalayıp anlamaya çalıştım.

Ancak bundan sonrasını defalarca okumama rağmen anlayamadım kusura bakmayın.

(27/02/2012, 22:50)TAUS yazdı: [ -> ](not onay kutusu koydum olmadı evet hayır şeçtim onay kutusuna tik attıgım geçebilirmi) teşşekkür cevap verilmiş daha öncede bi türlü olmadı rahatsızlık verdigim için özür dilerim.

kusura bakmayın hocam. söyle açıklayım. 3 ana tablom var.s1 kalemler teklifler.kalemler s1 tablosunun alt tablosu, teklifler tablosuda kalemler tablosunun alt tablosu. s1 tablomdaki toplam yaklaşık maliyet kalemler tablosundaki yaklaşık maliyetlerin toplamı olcak. kalemler formunda metin 17 de bu toplamı aldırıyorum. birinci sorum( insert valuesle çok denedim)kalemler formundakimetin 17deki toplamı alınmış yaklaşık maliyeti s1 tablosundaki toplam yaklaşık maliyet sütünuna aktarmak.
2 .sorum teklifler tablosundaki tekliflerden birini şeçmek şeçtirebilmek ve tekliflerden şeçilen degerin firma ve teklif alanlarındaki degerin kalemler tablosundaki kazanan firma ve kazanan teklif sütununa kaydetmek.
Hocam sorularımı daha basit hale getiriyim mi?
Bence madde madde halinde kısa kısa cümlelerle anlatırsanız daha kolay anlaşılır.
Saygılar...
HOCAM .ADIM ADIM GİTMEYE ÇALIŞACAGIM KALEMLER FORMUNDAKİ KAZANAN FİRMA, KAZANAN TEKLİF ALANLARININ DEGERLERİNİN TEKLİFLER ALT FORMUNDAKİ KAZANAN (EVET HAYIR ) ALANINDA EVET YAZILAN DEGERGİN YANINDAKİ DEGERLER FİRMA VE TEKLİF ALANLARINDAKİ ALMASINI İSTİYORUM.AMA BİR TÜRLÜ YAPAMADIM . KOLAY YOLU VARMI? ÖRNEK C FİRMASI KAZANDI 100 LİRAYLA BUNU KAZANAN FİRMA, KAZANAN TEKLİF ALANLARINA KAYID ETMEK İSTİYORUM
Ek Dosyalar
 deneme sürümü2.rar(42.47 KB)
Sayfalar: 1 2 3 4