AccessTr.neT

Tam Versiyon: access'de sorgu açılmıyor. çok acil lütfen!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
6 yıldır kullandığım muhasebe programında müşterilerin detaylı ekstresini açmak istediğimde "geçici diskte yeterli alan yok" uyarısı dolaysıyla açılmıyor. Ne yapmalıyım?
Lütfen Site Kuralları nı okuyun

5-) Açacağınız konunun başlığına "Şunu Yapamıyorum", "Şurasını Yapamadım", "acil yardım", lütfen yardım", "bana yol gösterin", "bir bakar mısınız" vb. şeklinde yazılmamalı, soru/konunuzu kısaca özetleyecek şekilde olmalıdır. (Örnek: Access'te Form Özellikleri Nelerdir?). Bu kurala uymayan konular çöp kutusuna taşınır.
[Uyarı Puanı: +2]
geçerli diskinizi temizleyerek, yer açınız. ve lütfen Site Kurallarımızı okuyunuz.
Disk doluluğu ile ilgili değil sanırım sorun. çünkü disk etmizliği yaptım Disk doluluk durumu yok. Ama şu olabilirmi? Accesde belirli bir kapasite varda ben o kapasiteyi mi aştım acaba? ya da başa çözüm yolu varmıdır acaba? hala çözemedim olayı. Lütfen.
Örneği görmeden yorum yapamayız...
[url=https://www.accesstr.net/showthread.php?tid=9830]Düzenle/Onar[/url] yapın. Vba penceresinde her ihtimale karşı Compile işlemi uygulayın. Dosyanız 2 GB olmadıysa ve yukarıdakiler işe yaramadıysa boş bir Access dosyasına bu dosyanızdaki tüm nesneleri alın.
Sayfalar: 1 2 3 4 5