AccessTr.neT

Tam Versiyon: İstenen Verilerin aktarılması.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
SLM. Alttaki alanların 2.sayfaya aktarılmasını istiyorum, site de birçok örnek buldum ancak beceremedim.Bir tanesi Sn.DUAYEN sizindi, aynını değil belli alanların aktarılmasını sağlayabilir miyiz ?

B-E-J-K-L-M-O-P-S --AKTARILACAK ALANLAR.
B-E-J-K-L-M-O-P-S --İstediğiniz gibi bu alanlar sayfa2 aktarma yapıyor sayfa1 deki diğer sutün ve hücreler aktarma yapmıyor.
Örneği inceleyiniz istediğiniz bu şekildemi.
Sn.Duayen, ilgi ve emeğine teşekkür ediyorum.Son dakikada baktım, örneğinizi açtım, vakitten dolayı Flash' attım işyerinde inceleyeceğim.
Lakin ilk intibahım, sanki veri girdikce sayfa2' ye atacak gibi olmuş.Sorun şu; accessten istatiki bilgileri excele atıp, belirttiğim alanları istatistik olarak İl Emn.sunuyorum.Her seferinde kopyala yapıştır-düzenle bayağı bir zaman alıyor.

ACCEss raporu aktarsın, ben istediğm alanları tıklayarak sayf2'ye atayım !

Teşekkür ediyorum.
İnceledim, üstte belirttiğim gibi olmuş.
Sorunuzu tam olarak belirtmiyorsunuz.Sizin istediğiniz B-E-J-K-L-M-O-P-S --aktarılmasını istediniz ona göre yapılmış bir örnek tam olarak ne yapmak istediginizi belirtiniz.

sorunuzdan veya yapmak istediğiniz galiba excelde sayfalar arası bilgi aktarma 1 sayfadaki bazı bilgileri 2 sayfaya almak isyorsunuz doğru mu anladım...
Sayfalar: 1 2