AccessTr.neT

Tam Versiyon: Access 2010 takvim denetimi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese iyi akşamlar...

forumda araştırma yaptım ama bulamadım. Ya da aradığım konuyu tam olarak bilemedim.
Office 2003 de calışan takvim denetimi office2010 da bu denetimde nesne yok hatasıyla çalışmıyor. ocx eklemem gerekiyor ama hangi ocx ekleyeceğimi bilmiyorum ayrıca references yerinden özellik olarak ne eklemem lazım.
örneğinizi ekleyiniz, ne yapabiliriz bakalım.
Access 2010 ile birlikte Takvim Denetimi desteği kalktı. Ya 2010 da var olan varsayılan takvimi kullanacaksınız ya da illaki istiyorsanız harici bileşen kullanacaksınız başka şansınız yok.
Sayın hocam...

Harici bileşen derken ne gibi bileşenlerden bahsettiniz. Konuyu biraz daha açmanız mümkün mü ? Birde 2010 içinde ki takvimi nasıl kullanacam. Yani Demek istediğim ekle activex denetimi data control dediğim anda bir hata veriyor. Şu an evde olduğum için hatayı tam olarak hatırlamıyorum. Yarın şirkete geçtiğim zaman hatayı söyleyebilirm.

İyi akşamlar
Önceki mesajımı tekrar edeyim.
(07/07/2011, 19:14)sledgeab yazdı: [ -> ]örneğinizi ekleyiniz, ne yapabiliriz bakalım.

Harici bileşen DLL veya OCX uzantılı dosyalardır. Bunlara gerek yok aslında Access 2010 takvim denetimi işinizi görecektir.

"Birde 2010 içinde ki takvimi nasıl kullanacam. Yani Demek istediğim ekle activex denetimi data control dediğim anda bir hata veriyor. " dediğim gibi artık desteklenmediği için bu hatayı alıyorsunuz.
Sayfalar: 1 2