AccessTr.neT

Tam Versiyon: Access Stabil ve kantitatif program dizgisi yapılabilir mi?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar

sitenizi yeni keşfettim, ikincil düzey yazılım dileri kendi içinde çok kolaylığı barındırsada yine kendi terminolojisi ve olmazsa olmazları var ( örneğin main fream form tasarlamak angaryası , bellek yönetimi, sorgu ve triger işgencesi, akışkan kodlar, vs vs vs) acces hakkında sadece diğer yazılım dillerinde kullandığım bir database olarak bilgim var.amacım kantitatif bir program yapılabilir mi ? ( gerçi Access yapacaklarınız bir proje uygulamasıdır )
Bir projem var, Access ile yapmayı düşünüyorum ( hayatı kolaylaştıran çok basit çözümleri beni hayran bıraktı ) hızlı bir ürün çıkarmak için Access biçilmemiş bir kaftan.
ana fikre sadık kalmak ve ayrıntıları bırakın Access halletsin istiyorum, ancak sınırları nedir bilmek istiyorum.

şimdiden teşekkürler
Sn Berrak_Berra öncelikle sitemize hoşgeldiniz.
Accesste hayal edebildiğiniz çoğu şeyi yapabilirsiniz. Size sınır tarif etmek afaki olur. Siz projenizi ortaya koyun. Örneğinize başlayın, takıldığınız yerleri hep beraber çözelim.
Saygılar...
Veritabanı olarak Sql Server kullanıp arayüz olarak Access kullanabilirsiniz. Kodlama kısmında Visual Basic 6 nın kardeşi Vba olduğu için kendinize VB ile bu programı yapsam nasıl bir sonuç elde ederdim diye sormanız yeterli olacaktır kanımca.