AccessTr.neT

Tam Versiyon: Formda İki Tarih Arasını Filtreleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar EK'teki dosyada sorgu kullanmadan formda iki tarih arasını filtrelemek ve gerekirse filtreledeğim verileri diğer kritere görede filtrelemek istiyorum.
dosyanızı inceleyiniz
Sayın eerkut ilginize teşekkür ederim. Sorgu kullanmadan form üzerinde filtreleme yapmak istiyorum.
Bu işlemi sorgu kullanmadan yapamazsın. Veritabanı nesneleri içerisinde Sorgu olmasın istiyorsan eerkut'un eklediği Sorgu1 isimli sorguyu sil ve Raporun Kayıt kaynağını aşağıdaki ile değiştir.
SELECT depo.tarih, depo.saat, depo.adi, depo.tcno, depo.tani, depo.okul, depo.kurulturu FROM depo WHERE (((depo.tarih)>=[forms]![liste]![ILKTARIH] And (depo.tarih)<=[Forms]![liste]![SONTARIH]) AND ((depo.kurulturu) Like "*" & [Formlar]![liste]![turkutu] & "*")); 
Sayın sledgeab; ilginiz için teşekkür ederim. Yapmak istediğim, form üzerinde öncelikle iki tarih arasını filtrelemek, ihtiyaç olması halinde de filtrelediğim iki tarih arasından da kurul türüne göre filtrelemek.
(06/06/2011, 09:42)idrisy yazdı: [ -> ]Sayın sledgeab; ilginiz için teşekkür ederim. Yapmak istediğim, form üzerinde öncelikle iki tarih arasını filtrelemek, ihtiyaç olması halinde de filtrelediğim iki tarih arasından da kurul türüne göre filtrelemek.

Yapmak istediğinizi anladımda eerkut'un eklediği örnek bunu yapıyor zaten. Eerkut'un örneğinde sorgu eklenmiş ve "kurul türüne göre" sorgu yok.
Benim eklediğim kodu raporun kayıt kaynağına yazacaksınız.

Sayfalar: 1 2 3