AccessTr.neT

Tam Versiyon: İnsert into deyiminde Checkbox gibi araçların kullanımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Uçak takip programı yapıyorum. Uçucak kişi hakkında bilgileri uçuş bilgilerini veri tabanına insert into deyimiyle kaydetmek istiyorum. Söz dizim hatasıyla karşılaştım. Fakat ben Checkbox, DateTimepicker , numericUpDown gibi araçların kod da nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Ben düz textbox kullanır gibi kullandım ve hata verdi. Araçları nasıl kullanacağım hakkında kesin bir bilgisi olan var mı ?

-Bakmak isteyenler için bu işlemi al1 formunda devam butonunda kullandım.
Şimdiden Teşekkürler...
Sn. Şeyma462,

Insert Into söz dizimi hatası giderildi. Bu sefer Sorgu satırında eksik işleç var demekte.Bunun sebebide veritabanınızaki ile projenizde
"insert into bilgi(tc,adi,soyadi,unvan,tur,tel,dogum_t,e_posta,yolculuk_t,kalkis_y,kalkis_s,kalkis_h,inis_y,inis_s,inis_h,sefer_no,kabin,koltuk_no,ucret,indirimli,tutar,a_tc,a_adi,a_soyadi,a_unvan,a_dogum_t,a_tel,a_e_posta) values ('" & TextBox3.Text & "','" & TextBox1.Text & "','" & TextBox2.Text & "','" & ComboBox9.Text & "','" & ComboBox2.Text & "','" & TextBox4.Text & "','" & DateTimePicker2.Text & "','" & TextBox5.Text & "','" & DateTimePicker1.Text & "','" & ComboBox3.Text & "','" & ComboBox7.Text & "','" & ComboBox5.Text & "','" & ComboBox4.Text & "','" & ComboBox4.Text & "','" & ComboBox8.Text & "','" & ComboBox6.Text & "','" & NumericUpDown1.Text & "','" & ComboBox1.Text & "'," & TextBox13.Text & "," & TextBox12.Text & ",'" & CheckBox1.Text & "'," & TextBox11.Text & ", '" & TextBox7.Text & "','" & TextBox10.Text & "','" & TextBox9.Text & "','" & ComboBox10.Text & "','" & DateTimePicker3.Text & "','" & TextBox8.Text & "','" & TextBox6.Text & "')")
Alanda Uyuşmazlık Var Orayı İncelerseniz Sorun Kalkacaktır. Ayrıca CheckBox Kullanımınıda Doğru Yapmışsınız.
Lütfen konularımızı ilgili bölüme açalım konu Vb6 bölümünden Vb net bölümüne taşınmıştır.
Sn. Şeyma462,

Konuya Dönüş Yapmanız Bekleniyor...
Şuan sorunu gidermeye çalışıyorum. Teşekkürler..
Sn. Şeyma462,

Sorun çözüldüyse, yetkili arkadaşlar konuyu ilgili yere taşısınlar...
Sayfalar: 1 2