AccessTr.neT

Tam Versiyon: Flexgrid kullanma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
merhaba arkadaşar yardım etmenizi istediğim konu şu;
benim yapmak istediğim olay ayın her günü için belli gruplar için kişi sayısı ve bir üretim adeti girmem gerekiyor. ve bu girilen sayılara göre bir formül uygulanarak sonuca gidilecek ve ben bu sayıların giriliceği ekran için flexgrid nesnesi kullanmak istiyorum.

fakat nesneyi eklemeye çalıştığım zaman.
"Bu nesne bu ofis uygulaması tarafından desteklenmemektedir" diye bir mesaj alıyorum.bu nesneyi nasıl ekeleyebilirim bilgisayarıma bu sorunun çözümü nasıl?

https://accesstr.net/konu-accesste-activ...rilir.html

yukarıdaki sayfada anlatılan bütün her şeyi denedim ama yukarıdaki sorun ile benim sorunum aynı... bir çözüme ulşamadan konu kapanmış...

şimdi diyeceksiniz ki projenizi ekleyin onun üzerinden yardım edelim ama bu nesneyi ekleyemediğim için bir türlü projeye başlayamıyorum...

kullandığım ofis sürümü 2007 ve windows7 kullanıyorum
regsvr32 ile formda verilen ocx dosyasını register ettim.aile korumasını kaldırdım. ve admin olarak bilgisayarı kullanıyorum
Bahsetmiş olduğunuz dosyalarda çıkan güvenlik açığından dolayı çalışma sorunu olmaktadır. Vista, XP, 2003 ve 2008 için desteklere rastladım ancak Win 7 için hiç görmedim.
peki bunları .net gibi ortamlarda kullanmaktayız acaba bu nesneleri kullanmak için o tarz programları kurmakmı gerekiyor? şuan benim bilgisayarımda sadece ofis yüklü .net yüklü değil. acaba yüklesem sorunun çözülme olsılığı varmı?
.Net için olanlar zaten normalde bunlardan farklı oluyor. Dolayısıyla .Net için olan dosyalar işinize yaramayacaktır.
yani ofis 2007 ortamında bu nesnelerin kullanılma olasılığı şimdilik yok... peki bu nesneye alternatif bir nesne varmı? ofis 2007 ortamında kullanabileceğim?
Flex yerine Gridview olabileceği gibi harici firmalarca üretilen activex dosyalarıda var. Elimdeki dosyalar arasında bulabilirsem buraya eklerim.
Sayfalar: 1 2