AccessTr.neT

Tam Versiyon: Raporlama Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba,

Arkadaşlar ekteki resimde gördüğünüz gibi verileri işleyebileceğim Access uygulamasına ihtiyacım var. firma bunu benden istedi.Sizlerden yardım rica ediyorum
Arkadaslar İçerik kısmı;

Sıra no Ticari Durum Firma Adı Şube Adı Koku adı Cihaz ser.no firma Adresi firma sorumlu personel no ve buna bağlı bir kaç başlık adı altında bir listemele yapmak istiyorum.

resmi ekte gönderiyorum.

sizlerden yardım talep ediyorum.

[Resim: 30tl7hw.jpg]
Böyle Bir Uygulama Yapabilmek İçin Öncelikle Tablo Oluşturmanız Gerekmektedir.Siz Tablonuzu Oluşturun,Daha Sonra Diğer Durumlara Bakalım.
Ben Örnek Olması Açısından Size Bir Kaç Tablonuzu Oluşturdum.Ancak İşinizin Tam Olarak Durumunu Bilmediğimden Yanlışlıklar Olabilir.Siz Kontrol Edin ve İhtiyaçlarınıza Göre Düzenlemenizi Yapın.
MERHABA,

ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

BEN GİRMEM GEREKEN MENÜLERİ GİRDİM.TASLAK OLARAK DA SİZE GÖNDERİYORUM.

TEKRAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
frm_firma_bilgileri İsimli Tabloyu Benim Düzenlediğim Gibi İçerisinde Türkçe Karekter ve Boşluk Bırakmadan Düzenleyiniz.Aksi Takdirde Çok Fazla Sorunla Karşı Karşıya Kalırsınız.Ayrıca Tablo Oluştururken VeriTürü Otomatik Sayı Olan Bir Alan Mutlaka Ekleyiniz.Ayrıca Aşağıdaki Linki İnceleyiniz.
https://accesstr.net/konu-yapilmamasi-ge...talar.html
Örneği İnceleyiniz.Ancak Örneği İncelerken Yapmak İstediğinize Uygunluğuna Değil İlk Önce Tablo Yapılarına,Veri Türlerine Bakınız.
Sayfalar: 1 2