AccessTr.neT

Tam Versiyon: Windows 7 professional Ultimate sürüme yükseltilebilir mi ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Dostlar merhabalar;

Günaydın ve iyi pazarlar...Takıldığım bir konu var..

Windows 7 professional yüklü laptopa "Ultimate" olanı yüklesem, C:\Program klasörü içindeki diğer dosyalar zarar görür mü?

İlgi ve yanıtınız için önceden teşekkürler..
Bunun içn Windows 7 yükseltme sürümü kullanmanız lazım. Normalde kurulum yaptığınız DVD'de "Yükselt" ve "Özel kurulum" seçeneklerini görmeniz, bu sürümde yükseltme sürümü olduğu anlamına gelmyor. Yani yükseltme sürümüm bulmalısınız. Denemedim ama eğer bir şekilde bu yükseltme sürümünü kullanırsanız Program klasörü içindeki dosyalar zarar görmemeli. Çünkü ben daha önce Windows 98'den Xp'ye, Xp'den Windows 2003'e yükseltme yaptım. Hiçbirinde dosyalar zarar görmedi. Eğer destekleniyorsa dosyalar aynen çalışmaya devam ediyorlar. Ama desteklenmiyorsa "old" ön takısıyla korunuyorlar. Tabii bunu henüz windows 7 için denemedim. Çünkü elimde bir yükseltme sürümü yok. Sİz de deneyecekseniz yine de her ihtimale karşın yedekleme yapın. Ne de olsa Microsoft bu. Ne zaman e yapacağı belli olmaz.

Kolay gelsin.
Windows 7 de ben denedim ve yükseltme yapmıyor. Ancak ayarlarınız dışında hiç bir bilgi kaybı olmuyor şayet diski formatlmazsanız Windows.old adında bir klasörde tüm kişisel dosyalarınızı program files klasörünü users kalsörünü ve program datalarını kopyalıyor.
Kolay Gelsin...
Sayın mehmetdemiral ve Kur@al;

İyi pazarlar.

Dinlence gününüzde verdiğiniz doyurucu bilgi için teşekkürler..

Sevgi ve saygılar..