AccessTr.neT

Tam Versiyon: Access Kod Arşivi Programı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 2n03bc6.jpg] [Resim: wji6ti.jpg] [Resim: 25qawhs.jpg] [Resim: 208cyls.jpg] [Resim: xg9x1j.jpg] [Resim: 1j680g.jpg] [Resim: 2v1m268.jpg] [Resim: 2j4tz6x.jpg] [Resim: mtpcu1.jpg] [Resim: 2jfwpwk.jpg] [Resim: 24mgqrc.jpg] [Resim: 344f6o5.jpg] [Resim: ng4yz4.jpg] [Resim: 1z3rolh.jpg] [Resim: 2n9dbtf.jpg] [Resim: 2rxwbqq.jpg] [Resim: 2s1okyd.jpg]

Değerli Arkadaşlar;
Ekteki program bir "KOD ARŞİVİ" çalışmasıdır. Kodları bir çok özelliğine göre arşivleyebiliyor, listeleyip süzebiliyor. Bunun yanında kodla ilgili forumumuzdan linkler de ekleyebiliyorsunuz. Bu linklere programın kendi tarayıcısından bakabiliyorsunuz. Yine bu kodla bağlantı Access dosyaları, dökümanlar, e-kitaplar ekleyebiliyor ve çalıştırabiliyorsunuz. Hatta programdan görüntü bile bağlayabiliyorsunuz.
Program "ARŞİVCİ" adlı, yapmaya çalıştığım ev ve bilgisayar envanteri programının ilk çalışabilir ayağıdır. Kodları tamamen açıktır ve açık halde sadece özel üyelere ve yönetime sunulmuştur. Kodlar içinde açıklama ve hatta işin mantığı hakkında notlar mevcuttur. Sizlerden ricam programı denemeniz, kullanmanız. Kullanırken gözünüze çarpan eksiklikleri , önerilerinizi ve oluşan hataları bildirmenizdir.
*.rar dosyayı açtığınızda çıkan resim klasörü , programla aynı yerde olmalıdır.
Programı beğenmediyseniz yukarıdakilerin hepsini unutun Img-grin
Teşekkür eder , saygılar sunarım.

Üyeliğiniz yetersiz.

Önemli Bilgilendirme !
Şu anda Altın Üye Bölümündesiniz. Bu bölümdeki konuların içeriğinde ilk mesajı ve bu mesajın bir kısmını görebilirsiniz. Konunun tamamını ve eklentileri sadece "Altın Üyeler" görüntüleyebilir. Altın Üye olarak sizde bu bölümü görebilir ve sitemize destek olabilirsiniz. Altın Üyelik ile ilgili bilgi almak veya Altın Üye olmak için buraya tıklayınız. Altın Üye olmadan sitemizdeki diğer forumlardan faydalanabilirsiniz.