AccessTr.neT

Tam Versiyon: Kod Editörüne Girmeye Çalışınca Hata Veriyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba,

Access dosyamda visual basic editöre girmeye çalışınca resimdeki hatayı verip dosyayı kapatıyor. Hiçbir düzenleme yapamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Yardımlarınız için teşekkürler

[Resim: t5is5s.jpg]
Engin Bey sadece bir programa mı özel bir durum , yoksa bütün Access dosyalarında vb editörüne girmek istediğinizde mi hata veriyor.?
Yeni bir Access dosyası oluşturun. Hatalı program içindeki tüm form, tablo vb. nesneleri yeni programa alın. Yeni programda da sorun yaşıyorsanız veri kurtarma programlarını kullanın.
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.

-Sadece bir dosyada bu hatayı veriyor diğerlerinde bir problem yok.

-Yeni bir Access dosyasına tüm nesneleri kopyaladım. Rapor-sorgu bağlantılarımın kopması dışında şimdilik bir problem görünmüyor, artık kodlara ulaşabiliyorum gerekli düzeltmeleri yaparım.

Bu sorunu şimdilik çözdük ama neden oluşur bilen varmı? Neyi yanlış yapmış olabilirim yada Access böyle sıkıntıları periyodik yaşatırmı?

Teşekkürler
Access'in en büyük sıkıntılarından biriside oluşan hataların neden olduğunu net olarak bilememek. Programlama aşamasında Vba penceresinde bol bol Compile Database işlemini yapın. Formda silmiş olduğunuz denetimlere ait kodları mutlaka Vba penceresinden silin.