AccessTr.neT

Tam Versiyon: tablo aktarma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
masa üzerindeki Access veri tabanındaki birbiri ile ilişkili iki tabloyu d: sürüsündeki aynı isimli veri tabanı tablosuna aktarma istiyorum hatta makro kullanarak .... amacım kısaca veri tabanıma kayıt yaptığım verileri yedekleme bunla ilgili örnek ve nasıl bir yol izlemem konusunda bilgi verirseniz seviniirim
Lütfen örnek ekleyerek sorunuzu tekrardan sorunuz. Site Kurallarına uymaya özen gösteriniz
Ayrıca forumda yedekleme diye arama yaparsanız bir çok örnek ve ders bulabilirsiniz. Bunlardan bir tanesini aşağıda sizin için ekledim.
Saygılar...

Veritabanı Yedekleme ve Bakım Uygulaması V3
Alternatif olarak ekmek yapmayı öğreteyim dedim. Sitemizin asıl amacı da bu değil mi zaten?

Diyelim bir Access dosyanızın içindeki bir tabloyu bir başka Access dosyası içine aktarmak istiyorsunuz. Bunun için şu komutu girmelisniz:

DoCmd.TransferDatabase acExport, "Microsoft Access", "c:\deneme\demiral.mdb", acTable, "borcumuz", "borcumuz", False

Burada aktif olarak o anda çalışan bir mdb dosyası içindeki "borcumuz" isimli tablonun c:\deneme yolundaki demiral.mdb isimli bir database içine yine "borcumuz" adıyla kaydedilmesi sağlanır. Bu kadar. Kolay gelsin.
Konu taşınmıştır.

9-) Herhangi bir soru(n) için konu açtıysanız verilen cevapları inceleyip en kısa zamanda yapılan yardımın olumlu ya da olumsuz sonucunu bildiriniz. Aynı sorun ile ilgili tekrar konu açmayınız. Açtığınız konuya cevap yazıldığı halde sonuç hakkında cevap yazmadan yeni konu açmayınız.
[Uyarı Puanı: +4]